• slider-image

Impregneren beton


Impregneren beton

Bij het impregneren van beton investeer je in een duurzame oplossing en beschermingsmethode. Beton vinden we tegenwoordig overal terug. Vloeren en muren kunnen behandeld worden met onze kleurloze impregnaten die niets aan het betonuitzicht veranderen.

Impregneermiddelen zijn niet bedoeld om laagdikte te realiseren of om weerstand te bieden aan directe mechanische belasting. Het enige doel is om de poriën in de vloer te vullen zodat er niets meer in de vloer kan dringen.

Wij bij Stoneteam werken met een betonimpregneermiddel waarbij meerdere betonproblemen voorkomen kunnen worden. Ons impregneermiddel is een op lithium silicaat gebaseerd impregneermiddel op nanoschaal, waardoor de maximale indringing is gewaarborgd. Het verdicht de oppervlaktestructuur van beton, is dampdoorlatend en vormt geen film.

Veiligheid en milieu vormen een belangrijk aspect in de bouw, daarom voldoen onze producten aan alle veiligheidseisen en ontzien ze het milieu. Ons impregneermiddel is een watergedragen beton- beschermingsproduct, bevat geen oplosmiddelen of schadelijke bestanddelen en kan overal worden toegepast, zowel binnen als buiten.

contacteer ons