• slider-image

beton     natuursteen


Stoneteam vakmanschap!

Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide ervaring opgebouwd in de sector. Dit door tewerkstelling in diverse toonaangevende bedrijven. Op een dag besloten we onze expertise te bundelen en samen de stap te zetten naar een eigen bedrijf, waarin we een sterke visie en vakmanschap willen uitdragen. Welke vloer of ruimte er ook behandeld dient te worden, steeds zullen we deze professioneel behandelen en afwerken, waarbij we streven naar maximale klanttevredenheid.

Tevreden klanten zijn immers de beste reclame!

Beton

Beton is een veelgebruikt bouwmateriaal met een tijdloos karakter. Veel voorkomende problemen zijn het ontstaan van vlekken en krassen en het afgeven van stof. 

meer info

Natuursteen

Natuursteen is een duurzaam product waarvan er vele types zijn zoals: marmer, graniet, leisteen, blauwe hardsteen, kalksteen… De meest voorkomende problemen bij deze vloeren zijn krassen en beschadigingen en het dof worden van de natuursteen.

meer info

Impregneren

Het langdurig beschermen van beton of natuursteen tegen vuil, vocht en olie-indringing.

meer info

Wat zeggen onze klanten

 • Bedankt voor het eerlijke advies en het mooie resultaat!

  Melissa

 • Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Het resultaat was zoals gehoopt en verwacht. Goede uitleg gekregen, van begin tot einde. Zeer vriendelijk en erg proper gewerkt. Een aanrader, bedankt!

  Jos en Linda

 • Thuis zijn ze de pas gelegde betonvloer komen polijsten en impregneren. Het resultaat is exact zoals beloofd, waardoor er geen vlekken in onze vloer komen. Hier zullen we nog veel plezier van hebben! Merci Levi!

  Betonvloer

 • We hadden een zeer vervuilde betonvloer in de kelder. Dankzij de behandeling is deze nu volledig zuiver en proper. Goed werk geleverd!

  Steve Verhees